Hvem er
Hein &
Thomsen

En virksomhed med mange års erfaring

Virksomheden blev stiftet i 2016 af Martin, som nu, sammen med Anders, ejer firmaet. Anders er udlært anlægsstruktør med over 10 år i faget, mens Martin er tidligere leder for en entreprenørforretning. Sammen besidder de kompetencerne til at drive et alsidigt entreprenørfirma, hvor Anders primært står for anlægsarbejdet, mens Martin står for støbearbejdet.

Et stærkt team – vi løfter i flok

Vi har mellem 10-14 ansatte, og vi sætter en ære i at have et alsidigt og fleksibelt team, der kan gå til hånde på flere forskellige opgaver og hjælpe hinanden, hvis der er brug for ekstra hænder. Holdånd er en kerneværdi hos os, og vi tror på, at de bedste resultater kommer af at løfte i flok. Af samme årsag sørger vi for at vores ansatte udvikler kompetencer, der gør, at de evner den alsidighed, der skal til, for at vi kan gå med på store projekter og sætte det antal medarbejdere, der er brug for, til rådighed. Selvom vi er en lille virksomhed, lader vi os ikke begrænse.

Hvad vi kan hjælpe dig med? Ring nu og få svar

Vi bestræber os på hele tiden at være i dialog med hinanden og vores kunder, så kunden får den bedste service uden misforståelser eller overraskelser i forløbet. Du skal derfor aldrig tøve med at ringe til os på telefon: 40 59 91 90 eller skrive til os på mail: mh@h-r-aps.dk, hvis du har spørgsmål til processen eller hvis du har ting, du har brug for at få opklaret.