Kloakarbejde

Få lavet kvalitetsarbejde hos den lokale kloakmester

Hein & Thomsen er et entreprenørfirma, som også tilbyder kloakarbejde fra en autoriseret kloakmester. Vi er bosiddende i Horsens omegn, men vi dækker hele Jylland. Står du med en kloakopgave, siger vi ikke nej; vi tager gerne imod opgaven uanset størrelse og sørger altid for at lave et stykke arbejde, som både dig og vores kloakmester kan være tilfredse med. For at holde kvaliteten sørger vi for kun at bruge materialer, som er godkendte til den enkelte opgave.

 

Autoriseret hjælp til store og små opgaver

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi mange former for kloakarbejde. Kloakfaget er et stort område med mange forskellige opgaver, så vi holder os løbende opdateret på, hvad de bedste løsninger er til både velkendte og nye problemer. Vi tilbyder vores kloakservice til alle former for kloakarbejde, blandt andet:

  • Kloakering til nye huse
  • Renovering af kloakker
  • Reparation ved kloakskader
  • Kloak-separering
  • Drænarbejde
  • Brøndrenovering
  • Opstilling af opsamlingstank til kolonihaven
  • Rottesikring

 

Om du oplever kloakproblemer, er i tvivl hvad du som privatperson selv må gøre eller gerne vil have vedligeholdt kloakken, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon: 40 59 91 90 eller skrive til os på mail: mh@h-r-aps.dk. Vi hjælper gerne ­– både med kloakarbejde og konstruktiv vejledning.

 

Erfaren bekæmpelse af rotter

Er der tegn på rotter på din grund, skal de hurtigt udryddes. Hos Hein & Thomsen har vi flere års erfaring med rottebekæmpelse og har styr på forebyggelse af rottetilfælde, bl.a. ved montering af rottespærre. En rottespærre er en anordning af rustfrit stål, som placeres i de kloakrør, som forbinder den private kloak med det store kloaknet. Her sidder to spjæld med tænder, som forhindrer rotten i at komme ind – til gengæld kan spildevandet løbe ud uden problemer. Årligt indsætter vi cirka 150 rottespærrer i nye huse. Bor du i et ældre hus, kan du også få indsat en rottespærre. Vi tilbyder også en serviceaftale, som tilkøbes i forbindelse med installeringen. Her får du et årligt eftersyn, så du ved, at din kloak stadig er beskyttet mod rottetilfælde.