Støbearbejde

Vi udfører støbearbejde for dig

Skal du have støbt fundamentet til dit nye hus, eller står du med et projekt, der skal støbes vægge til, så har vi stor erfaring på dette område. Vi hjælper både private og virksomheder, og vi går gerne til hånde som underentreprenører på større byggeprojekter. Vi er perfektionistiske i udførelsen af vores arbejde, og vi går altid til opgaven med stor præcision. Det er vigtigt for os at du, som kunde, føler dig inddraget i processen, og at du ikke får nogle overraskelser undervejs.

Hjælp til kloakarbejde

Står du og skal have anlagt kloak, er vi også behjælpelige med dette, og for at sikre dig den mest optimale løsning, har vi et tæt samarbejde med en autoriseret kloakmester. Med vores hjælp, sikrer du et resultat, der hænger sammen, og du undgår at skulle have flere forskellige ind over, som du skal forholde dig til. En samlet løsning vil gøre det nemt og overskueligt for dig, og med vores samarbejde med en autoriseret kloakmester, er du i helt trygge hænder.

Ring og få et uforpligtet tilbud

Er du i tvivl om, hvordan du får støbt det bedste fundament til dit hus, eller hvordan væggene bedst skal opbygges, kan du altid kontakte os og lade os tage bestik af situationen. Du kan fange os på mail: mh@h-r-aps.dk eller telefon: 40 59 91 90. Vi bestræber os på at yde en hurtig service, og vi vil derfor hurtigt vende tilbage til dig med et tilbud, hvis du ønsker dette.