Anlægsarbejde

Når haven har brug for en anlægsgartner – så står vi til rådighed

Har du mistet overblikket over din have, og mangler du hjælp til at få den på rette spor igen? Hvad end du skal have anlagt en helt ny have, du ønsker at lave noget om, eller du har tilføjelser til din nuværende have, er vi behjælpelige med både vejledning og udførelse. Om det drejer sig om belægning, anlægning af bede eller noget helt tredje, står vi klar til at give dig en hjælpende hånd og udføre arbejdet for dig.

Vi ved, at det kan være svært at gennemskue, hvordan den helt rigtige løsning skal være, og vi sætter derfor god tid af til at gå i dialog omkring dine ønsker og behov for din have. Med en entreprenør ind over, skal du ikke bekymre dig om upraktiske eller uholdbare løsninger. Vi skal nok sørge for, at du får de bedste og mest holdbare løsninger.

 

Vi tilbyder bl.a. hjælp til:

  • Alle former for anlægsarbejde
  • Belægning
  • Beplantning
  • Vedligeholdelse af hæk og græsplæne
  • Montering af flagstænger, fuglehuse, postkasser mm.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller er du blevet nysgerrig på vores arbejde, er du velkommen til at tage fat i os på mail: mh@h-r-aps.dk eller på telefon 40 50 91 90. Vi står altid klar til at hjælpe, og er du interesseret i at få et tilbud, bestræber vi os på at sende dette hurtigt efter vores snak. Vi forsøger at skræddersy tilbuddet, så det lige præcis matcher dig og dine ønsker og behov.